duminică, 3 august 2008

Vin urşii!!!

Nu-ţi mai vine să te amuzi de urşii aceia drăgălaşi de pe Valea Prahovei, care cerşesc mâncare la marginea drumului. Unul dintre ei a ucis un om! L-a găsit pe o bancă, beat, deci fără apărare.
Cică odată ce a prins gustul sângelui, ursul atacă din nou, spun vânătorii. Aşa că au aşteptat animalul să se reîntoarcă la locul faptei şi l-au împuşcat, ca nu cumva să-i mai mai cadă victimă alt tânăr cu alcoolemie de peste 2 la mie. Aleile de sub Tâmpa sunt din nou sigure.
Numai că n-au găsit nici o urmă de ţesut uman în stomacul animalului. Poate că nu ăsta a fost cel care l-a atacat pe alcoolic. Păi să-i omoare pe toţi acum, ce să mai aşteptăm alte defrişări care pot să mai dureze? Omul trebuie să poată bea liniştit. Dacă vin urşii şi ne atacă bodegile?
Să-l chemăm pe Ţiriac, părerea mea!

2 comentarii:

Drace spunea...

daca ursii ar fi atacat si drogati anarho-comunisto-antifascisti sunt sigur ca Nastase i-ar fi rezolvat pana acum...

Anonim spunea...

Ursi sunt si in poiana cerbului.Intr-o noapte mergand la un gratar, caci abia trminsem cu licenta, ce sa vezi pe la unu se auzeau zgomote de la un tomberon.repede trag masina cu luminile stinse pe directia tomberonului care era la vreo 30-40 de m de noi, ceilalti au fugit in directia aia, iar cand am aprins faza lunga ramanem muti de uimire cum ursul cazut in tomberon nu mai putea sa iasa si il zguduia in toate partile.pana cand s-a rasturnat cu el si a luat-o la sanatoasa.
Aniwaiz funny faza cu tiriac.