luni, 4 august 2008

Câinele şi pisica

Sunaţi urgent la 112, un câine a mâncat o pisică! Unde aţi mai văzut voi un câine să săvîrşească un aşa act de cruzime?! Chemaţi, domle, poliţia, n-auziţi că am dat cu pietre în câine, dar în loc să fugă sau să stea să-l bat, animalul a ripostat? Auzi, cică ăsta nu e câine, e pitbull! Băi, sigur e pitbull, uite, m-a muşcat de mână, ăstora nu li se încleştează fălcile!? Ce bine că am scăpat aşa uşor! Chemaţi protv-ul, că ăsta e d'ăla agresiv, de lupte, uite cum se uită de după gard, sigur plănuieşte vreun atac malefic să ne omoare pe toţi! Nu vă apropiaţi, că praf vă face! Împuşcaţi-l că altfel, vă riscaţi viaţa! Păi n-auziţi că e pitbull? A terorizat întreg sectorul 5! Sunaţi domle mai repede la 112, că acum sare gardu şi vine peste noi!!

Un comentariu:

RudeGirl spunea...

ăstora nu li se încleştează fălcile!?
=)) Ador pur si simplu ideea unui caine capusa de care victima, odata muscata, nu se poate descotorosi decat mergand cu cainele agatat de mana la veterinar, sa i se faca injectii cu apa distilata sau sa i se desfaca dintii cu ranga.
Vanatorii omoara ursi aiurea, asa, pe presupuneri, ce vrei de la hingheri, care probabil sunt niste mototoi care n-au auzit de lat, se-mbata din juma' de bere, au fost scutiti de educatie fizica la scoala si cantaresc cam 20 de kile de caciula, de vreme ce intalnirea cu un caine de 30 prezinta risc de moarte.