joi, 21 august 2008

O, nu! Iarasi pitbullii! Cică...

Ce bestii! Nu, nu câinii, ci ăia de la protv! Şi toate mass-media de azi, care în loc de câteva zgârieturi, ne mint că au fost ditamai muşcăturile! Că dacă e pit, e agresiv! Ce imagini de groază, cum stă nemişcată fiara legată de coşu de gunoi, cum merge în lesă etc. !!?? Să fim serioşi! Ăla-i câine agresiv? Păi, vorba aia, dacă e pit, trebuie să fie!!!
De ce nu continuă protv-ul să urmărească câinele şi în adăpostul serviciului de ecarisaj, să vedem ce se va întâmpla cu el? Păi cui îi pasă?! E vreo "breaking news" că mulţi cîini sunt ucişi? Mai ales că e vorba de un pit, adică un ucigaş la rândul lui. LOL Las' că sigur mâine va mai declara alde Jiji ceva extraordinar şi uităm cu toţii că nu ştiu ce babă a fost zgâriată de un căţel pe plajă cu o zi înainte!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Io cred ca era amstaff, un pitbull ar fi ramas inclestat de portofel cel putin 1 ora (mai ales daca avea si pensia inauntru)!

RudeGirl spunea...

follow-up, lol

Cezarito spunea...

ce ne trebe noua caine care sa raspunda la comenzi simple, atata timp cat la doar un an ne aduce portofele acasa?:P probabil, fiind o ditamai bestia, trebe sa ne luptam un pic cu el ca sa ne bucuram de marafeti, ca nu e dresat, o sa ne raneasca, asta e sigur, dar merita cateva zgarieturi! :P

RudeGirl spunea...

Si uite ca Pro Tv-ul l-a urmarit si-acolo, ceea ce demonstreaza ce lipsa crunta duc pro tv-istii de la mare...
"Tu acu daca te duci sa-l intarati stii cum sare iar??" - spre deosebire de un ne-pitbull, care daca e intaratat sta si se uita la tine cu ochi de vitel sau da sa fuga...

Anonim spunea...

La Multi Ani Skinnere, hai noroc!